11.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

REVOLTĂTOR! Deficit bugetar uriaș – 9,1% din PIB ! Datoria publică la cote fără precedent – 43% din PIB! – Adrian Gâdea

Sănătate

E deplorabilă maniera în care guvernul Cîțu vrea să facă rost de bani! Jupoaie și ultima piele de pe contribuabili imaginându-și că asta înseamnă bună guvernare! E criminal și e distrugător pentru oameni!

După ce ministrul de Finanțe Cîțu n-a fost capabil să susțină economia românească – a alocat drept sprijin un procent infim de numai 1,4% din PIB – din care 0,4 vine din fonduri europene, după cum precizează chiar Comisia Europeană – ceea ce a plasat România pe ultimul loc în UE la acest capitol, după ce a făcut un deficit bugetar uriaș – 9,1% din PIB și a dus datoria publică la cote fără precedent 43% din PIB, premierul Cîțu vrea să ia oamenilor și companiilor și puținul pe care l-au primit!

Cîțu și guvernul său fac dovada că sunt complet rupți de realitate! Iar sarabanda împrumuturilor continuă.

Au reînceput popririle ! Conturile a peste 100.000 de oameni au fost poprite imediat după începerea noului an, după ce guvernul PNL n-a mai prelungit suspendarea dispusă ca măsură de sprijin în pandemie. Nimic nu a revenit la normal. Sunt mii de noi cazuri de infecție zilnică, vaccinarea s-a împotmolit, HORECA e închisă, consumul s-a prăbușit inclusiv ca urmare a înghețării veniturilor.

Cum își poate imagina guvernul că în actualele condiții se vor putea achita restanțele și ridica popririle?

În timp ce compania de vaccinare eșuează, gestionarea pandemiei e în derivă, economia e la pământ și Comisia Europeană avertizează asupra derapajelor grave, PNL, principalul partid de guvernământ, e preocupat să taie în carne vie și să impartă tainul politrucilor lacomi.

Adrian Gadea – Presedinte Consiliul Judetean Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole