23.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

Primăria Alexandria: Fonduri europene de peste 210.000.000

Sănătate

În Alexandria au fost atrase fonduri europene de peste 210.000.000 lei și fonduri guvernamentale de peste 200.000.000 lei.
Alexandria a reușit să ducă gradul de urbanizare la maximul posibil, nu mai are străzi din pământ, fără trotuare sau zone în care nu s-au făcut făcut reabilitări urbane majore, excepție făcând o porțiune din zona Mircea cel Bătrân – calea ferată.
Alexandria este municipiul cu hectare de parcuri reabilitate, cu grădinițe și școli prietenoase și dotate modern.
În municipiu există edificii și servicii sociale unde oamenii aflați în situații limită găsesc ajutor, cu dotări generoase și moderne pentru practicarea sportului și pentru relaxare.
Alexandria a crescut zi de zi în ultimii ani la nivelul infrastructurii, zonelor de locuire. S-a pus accent pe siguranța cetățeanului, pe serviciile publice, educație, sport, zone de agrement și petrecere a timpului liber.
În contextul pandemiei, s-a acordat o atenție sporită protecției sanitare a cetățenilor și au fost alocate resurse importante pentru dezinfecții în zone publice, unități de învățământ și scări de bloc. În plus, a fost amenajat un modern Centru de Vaccinare.
Aceasta este Alexandria ultimilor ani: un municipiu verde, sigur și prietenos.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole