8.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 27, 2024

Accident rutier grav la Tătărăștii de Sus. Un bărbat de 54 de ani a decedat

Sănătate

Astăzi, în jurul orei 10.00, pompierii militari au fost alertați pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 de producerea unui accident rutier pe raza localității Tătărăștii de Sus, cu 2 victime încarcerate.

Pentru gestionarea acestei situații de urgență, la fața locului s-au deplasat rapid două echipaje de pompieri din cadrul Punctului de lucru Dobroteşti, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și trei echipaje medicale din cadrul SAJ Teleorman, dintre care unul cu medic.

Au fost găsite 2 victime, de gen masculin, de aproximativ 34, respectiv 54 de ani. Bărbatul de 34 de ani, era inconștient, cu multiple traumatisme, însă cu semne vitale, încarcerat în caroseria deformată a mașinii. Acesta a fost scos de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare și predat echipajului medical SAJ Teleorman cu medic pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate și a fi transportat la UPU Alexandria.
Cealaltă victimă, de circa 54 de ani, prezenta leziuni incompatibile cu viața, decesul fiind declarat de către echipajul SAJ. Și aceasta era încarcerată, fiind nevoie de intervenția pompierilor.

Misiunea salvatorilor a continuat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, precum și pentru îndepărtarea resturilor de caroserie de pe carosabil astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.

Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole