8.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Adrian Ionuț Gâdea, președintele Consiliului Județean Teleorman: „Voi reveni cu plăcere pentru a continua discuțiile cu acești oameni minunați pe care i-am găsit în Centrul pentru Persoane Vârstnice de la Cervenia!”

Sănătate

Adrian Ionuț Gâdea, președintele Consiliului Județean Teleorman a petrecut Întâmpinarea Domnului, zi de mare sărbătoare, alături de cei 30 de seniori aflați în Centrul pentru Persoane Vârstnice de la Cervenia.
S-au spus povești de viață, seniorii evocându-și bucuriile și tragediile vieții, adevărate exemple de supraviețuire și luptă pentru cei dragi.
Președintele Consiliului Județean Teleorman a afirmat: „Am găsit aici o mare familie: bunici, medici, personal administrativ, fiecare implicat în bunul mers al lucrurilor. Am discutat și despre nevoile urgente de investiții și despre fundamentarea bugetului pentru anul acesta.”
Sunt binecunoscute căldura și disponibilitatea de a discuta a președintelui Adrian Ionuț Gâdea, care, cu seriozitate, calm și profesionalism, găsește soluții pentru orice problemă. Apropierea de cei din jur este o altă calitate a sa, iar modul de a acționa este remarcabil.
„Voi reveni cu plăcere pentru a continua discuțiile cu acești oameni minunați pe care i-am găsit în Centrul pentru Persoane Vârstnice de la Cervenia!”, a spus președintele Consiliului Județean Teleorman pe pagina sa de socializare.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole