23.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

Breaking News – Flăcările unui incendiu au mistuit un apartament din Alexandria

Sănătate

Un incendiu s-a declansat in urma cu cateva minute intr-un apartament in municipiul Alexandria, Bl.G100. La fata locului intervine in acest moment Detasamentul Alexandria al ISU Teleorman cu o mașină de stingere, o descarcerare, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD.

  • un minor, de 13 ani, s-a intoxicat ușor cu fum, motiv pentru care a fost preluat de către paramedicii SMURD, a primit primul ajutor și a fost transportat la spital, împreună cu mama sa. Pe timpul intervenției au fost evacuate alte 4 persoane din apartamentele învecinate, deoarece exista riscul ca acestea sa se intoxice cu fumul degajat în urma incendiului.
    Incendiul s-a manifestat în interiorul unei garsoniere, la elementele de mobilier, aparatura electrocasnică și la mai multe materiale textile.
    Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit produs la instalația electrică, cel mai probabil ea fiind suprasolicitată. In interiorul garsonierei nu se afla nicio persoană la momentul sosirii pompierilor. Din garsonieră a fost evacuată și o butelie, care putea constitui pericol de explozie.
    Accesul autoscării la nivelul apartamentului, situat la etajul IV, a fost îngreunat de copacii din jurul blocului, calarea acesteia fiind realizata la o distanta mai mare, deoarece accesul era mai facil prin interiorul scării de bloc, pompierii au ales, în principal, aceasta opțiune, ajungând rapid la locul manifestării incendiului, reușind astfel să-l localizeze și să-l lichideze rapid.
- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole