15.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

miercuri, mai 22, 2024
spot_imgspot_img
spot_img

APM Teleorman: Viza anuală pentru autorizața de mediu și autorizația integrată de mediu

Sănătate

Agenţia pentru Protecţia Mediului Teleorman readuce în atenţia operatorilor economici care dețin autorizație/autorizație integrată de mediu obligativitatea vizării actului de reglementare conform Ordinului Ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor nr. 1150/2020 privind aprobarea Procedurii de aplicare a vizei anuale a autorizației de mediu și autorizației integrate de mediu.
Ȋn acest sens, operatorii economici care dețin autorizație/autorizație integrată de mediu au obligativitatea de a solicita vizarea actului de reglementare cu maxim 90 de zile și minimum 60 de zile înainte de ziua și luna corespunzătoare zilei și lunii în care a fost emis. În cazul în care autorizația pe care acesta o deține a fost revizuită, termenul de 60 de zile se va calcula în funcție de ziua și luna în care a fost emisă autorizația inițială.
Solicitarea vizei anuale se face separat pentru fiecare autorizație/autorizație integrată de mediu deținută de titular.
Pentru autorizația/autorizația integrată de mediu revizuită, titularul solicită aplicarea vizei în anul următor revizuirii.
Pentru solicitările transmise în termen mai scurt decât cel prevăzut de prezentul Ordin, titularul va fi notificat cu privire la nerespectarea termenului de solicitare și i se va suspenda actul de reglementare pe o perioadă echivalentă cu perioada de întârziere față de termenul de 60 de zile. Perioada de suspendare începe după data emiterii autorizației/autorizației integrate de mediu și se va informa Garda Națională de Mediu.
Pentru solicitarea de aplicare a vizei anuale se percepe un tarif în cuantum de 100 lei pentru autorizația de mediu și 300 lei pentru autorizația integrată de mediu. Tariful se achită în avans la sediul autorității de mediu sau prin ordin de plată.
Solicitarea vizei anuale se poate face la ghişeul din cadrul instituţiei dar se poate transmite și prin mijloace electronice (scanat pe email office@apmtr.anpm.ro), pe adresa poștală (mun. Alexandria, str. Dunării, nr. 1, jud. Teleorman) sau prin fax 0247316228.
Documentele necesare solicitării vizei anuale sunt postate pe site-ul oficial al APM Teleorman la secţiunea Reglementări: http://apmtr.anpm.ro/reglementări.

spot_img
- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img

Ultimele Articole