33.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

luni, iulie 15, 2024
spot_img

Primarul municipiului Alexandria, Victor Drăgușin: „Elevii din Alexandria trebuie să fie în siguranță în unitățile de învățământ din Municipiul Alexandria”

Sănătate

După dotarea unităţilor de învăţământ cu tot ceea ce este necesar pentru siguranţa elevilor şi cadrelor didactice, în contextul prevenirii răspândirii infecţiei cu virusul SARS-CoV-2, primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin, a dispus luarea tuturor măsurilor necesare pentru începerea semestrului II în condiții de siguranță sanitară.
Primarul Victor Drăgușin a spus: „Elevii din Alexandria trebuie să fie în siguranță în unitățile de învățământ din municipiul Alexandria, iar datoria noastră este să le asigurăm cele mai bune și sigure condiții, în contextul pandemiei de COVID-19. Vom acționa periodic cu dezinfectant.”
Începând de joi, 4 februarie 2021, Administrația Domeniului Public Alexandria va acționa cu dezinfectant în cadrul unităților de învățământ din Municipiul Alexandria, pentru începerea cursurilor cu prezența fizică începând de luni, 8 februarie.
Pentru desfășurarea în condiții de siguranță sanitară a cursurilor, A.D.P. Alexandria va efectua pentru o perioadă de 2 zile dezinfecția cu substanța KLINTENSIV, fiind un dezinfectant de nivel înalt, în vederea utilizării pe suprafețe, dar și aeromicrofloră.
Această substanță are acțiune rapidă, nu conține alcool, aldehide, fenoli, iar substanțele active sunt sărurile cuaternare de amoniu. Este un produs biocid dezinfectant cu spectru larg. Substanța KLINTENSIV este avizată de Comisia Națională pentru Produse Biocide, prin avizul 2266BIO/02/12.24, iar timpul de acționare este de 60 de minute.
Totodată A.D.P. Alexandria efectuează în continuare dezinfecția, în baza datelor transmise de către Direcția de Sănătate Publică Teleorman privind carantinarea sau izolarea, ca urmare a infectării cu virusul SARS-CoV-2, acționându-se în spațiile din zona intrării în scările de blocuri, cât și în interiorul acestora, pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole