6.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 20, 2024

Două accidente rutiere grave, în ultimele 24 de ore

Sănătate

Cele doua accidente rutiere s-au produs pe DN65 A, între localitățile Putineiu și Băduleasa, precum și pe DN 52, pe raza comunei Crângu. În primul caz, produs în jurul orei 19.20, a fost vorba de un autoturism care a lovit două cabaline. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și cu o ambulanță SMURD pentru a acorda primul ajutor persoanelor rănite. Din fericire, la acest accident nu au rezultat victime omenești.

Din al doilea eveniment rutier, care a avut loc în jurul orei 21.20, pe raza localității Crângu, trei tineri, doi bărbați de 24 de ani și o fată de 19 ani, au fost răniți în urma răsturnării autoturismului în care se aflau. Pentru gestionarea acestei situații de urgență, la fața locului au intervenit rapid pompierii militari din cadrul Detașamentului Turnu Măgurele, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, două echipaje medicale din cadrul SAJ Teleorman și mai multe echipaje de poliție.

Fata de 19 ani, ce se afla pe locul din dreapta față, a fost găsită încarcerată, în stare gravă, cu multiple traumatisme, scoaterea acesteia din caroseria deformată fiind posibilă numai cu accesoriile de descarcerare. Celelalte două persoane erau conștiente și cooperante, cu traumatisme, neîncarcerate, fiind preluate de către echipajele medicale. Toate cele trei persoane au fost transportate la UPU Alexandria pentru a primi îngrijiri de specialitate.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole