7.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Breaking News: Doi pescari au fost înghițiți de apele Dunarii

Sănătate

ISU Teleorman cauta in acest moment doi pesari disparuti in apele fluviului Dunarea. Misiune de cautare a celor două persoane dispărute în apele fluviului Dunărea, se desfasoara în dreptul localității Suhaia, km 572.
La fața locului s-au deplasat ISU GR cu o autospecială și 3 scafandri, ISU TR cu o autospecială și un echipaj de scafandri, un echipaj medical SAJ, un echipaj de la Detașamentul Turnu Măgurele cu o barcă și 3 pompieri și un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Zimnicea cu o barcă de salvare.
Evenimentul a fost anunțat ieri seară, în jurul orei 20.17, de un al treilea pescar, care a reușit să se salveze. Având în vedere că la lăsarea întunericului nu se puteau efectua scufundări în acea zonă, căutările au fost reluate astăzi de dimineață. Cei doi pescari disparuti in apele Dunarii, au varste cuprinse intre 57 si 63 de ani si sunt, unul din Alexandria si celalalt din Seaca.
Județul Teleorman se află sub incidența codului galben pe fluviul Dunărea în perioada 12.02.2021 ora 06.00 – 19.02.2021 ora 12.00, cu fenomene vizate de creșteri de niveluri și debite cu depășirea cotelor de atenție (faza 1).
În jurul orei 12.00, cele două persoane au fost găsite de scafandri, la cca. 30 de m de locul unde s-au răsturnat cu barca, în vegetația din acel loc. Acestea au fost aduse la mal, unde personalul SAJ a constat decesul.
Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole