16 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 19, 2024

Guvernul Cîțu a oficializat austeritatea în România – Adrian Gâdea

Sănătate

Au oficializat austeritatea în România! Parcursul european al creșterii nivelului de trai este oprit cu brutalitate. Prin Sinistra Ordonanță a Austerității care pregătește cadrul legal pentru Bugetul Austerități, românii sunt condamnați la un sclavagism modern – să plătească prețuri mari, europene, din salarii și pensii mici, românești.
Reușitele PSD de a ridica veniturile populației la nivel european, de a aduce pensiile și salariile la nivelul mediei europene, sunt distruse cu cinism și premeditare de ticăloasa guvernare Cîțu, prin Ordonanța Austerității.
Salariul minim care trebuia să ajungă la 60% din salariul mediu, așa cum se propune la nivel european, nu a mai crescut cum era în calendar. A fost doar indexat cu rata inflației. S-a majorat cu doar 2 lei pe zi.
Pensiile care trebuiau de asemenea să ajungă la 45% din salariul mediu au fost astăzi rupte definitiv de orice legătură cu creșterea economică. Nici măcar nu s-a aplicat indexarea cu rata inflației.
România revine la anii de sărăcie de dinaintea guvernării PSD. Vor crește decalajele sociale. Cei săraci vor deveni și mai săraci, în timp ce bogații vor deveni și mai bogați. Asta este politica și viziunea acestui Guvern al Austerității.

Adrian Gadea, presedinte PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole