23.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

Persoană căzută de pe vas în fluviul Dunărea, căutată de pompierii teleormaneni

Sănătate

Azi-noapte, la ora 21.57, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, s-a solicitat intervenția echipelor specializate de căutare-salvare din mediul acvatic pentru a găsi o persoană căzută în fluviul Dunărea, de pe șlepul motor PABEA, la km 602, în apropiere de localitatea Islaz, în zona cunoscută sub denumirea „între Olturi”.

Pentru căutarea persoanei, un bărbat de cca. 65 de ani, mecanicul șlepului, la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentelor de Pompieri Turnu Măgurele, Zimnicea și Alexandria, cu 3 bărci de salvare, trei echipaje de căutare terestră și un echipaj SMURD, iar din cadrul Poliției de Frontieră Turnu Măgurele un echipaj cu o ambarcațiune.

Având în vedere zona de căutare, cu apă foarte adâncă și curenți puternici, precum și din cauza vizibilității foarte reduse, în jurul orei 00.30, căutările au fost oprite, acestea fiind reluate astăzi de dimineață la ora 08.00.

Misinea de căutare este derulată de pompierii militari tuneni și zimniceni, cu două bărci de salvare și două echipaje de căutare terestră, Poliția Transporturi Navale cu un echipaj și Poliția de Frontieră Turnu Măgurele cu o ambarcațiune. În funcție de evoluția situației operative, vom reveni în cel mai scurt timp cu informații referitoare la acest eveniment!

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole