6.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 20, 2024

Demonstrati ca aveti puterea si guvernati!

Sănătate

Ce se intampla la Rosiorii de Vede cu privire la alegerea viceprimarului, este de toata jena. USR-PLUS si PNL se mananca …”caineste”, dar au pretentia ca vor viceprimarul. De legea absurdului… PSD procedeaza corect. Si orice partid aflat in pozita social-democratilor in Consiliul local rosiorean, ar gandi si proceda la fel. Este logica afirmatia PSD: „am 9 consilieri si mai trebuie un vot sa numesc viceprimarul” Pe cand celelalte doua formatiuni, au fiecare in parte nevoie de 5 voturi. Cum nu pot lua cele 5 voturi de la surata de dreapta, au pretentia sa le ia de la PSD. De noaptea mintii! Dar ce zice electoratul de stanga, cel care a trimis PSD in Consiliul local in pozitie de majoritar cu 9 consilieri?.. O astfel de cedare din partea social-democratilor ar fi o sfidare la adresa propriului electorat. Si asa ceva nu face nici un partid cu „scaun” la cap si reprezentativ. Ar fi sinucidere in plan electoral. Cat priveste cele doua surate de guvernare centrala, PNL si USR -PLUS, acestea se toaca in draci la nivel central si mai abitir pe plan local, demonstrand ca nu sunt in stare sa guverneze impreuna si nici sa faca aliante in teritoriu, dar vor sa detina puterea si fraiele in Primaria Rosiorii de Vede.
Fortarea „jocului” prin articole in presa comandate si „aratarea pisicii” PSD, demonstreaza cat de slabi politic sunt reprezentantii lor. Si mai demonstreaza ceva: ca lupta intre ele pentru a prinde o ciosvarta din ciolan este mult prea apetisanta.
Incalcand regula jocului, un joc politic si asa murdar prin definitie, incearca sa loveasca mediatic in PSD ca poate-poate se sperie cineva si ii invita pe domnii liberali si usr-isti intr-o buna-zi si le zice: „Cu toate ca sunteti impotenti politic si dovediti ca nu aveti majoritate, noi va dam functia de viceprimar ca ne este frica de vuvuzelele voastre media”.
Evident, asa ceva nu se va intampla: PSD este un partid mult prea solid sa puna botul la astfel de jocuri de glezna de doi lei si restul napolitane…
Asa ca domnilor de pe „dreapta”, dovediti ca sunteti alianta, luati puterea si guvernati! Daca nu sunteti in stare, faceti un pas in spate si nu mai emiteti pretentii la „ciolan”…

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole