12.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

Dănuț Cristescu, senator PSD Teleorman: „Guvernul 0 – NU a decontat banii pentru tabletele achiziționate de autoritățile locale!”

Sănătate

Încă o minciună a guvernului Cîțu – autoritățile locale au așteptat zadarnic decontarea cheltuielilor făcute cu achiziția tabletelor pentru școala online. Banii nu vin pentru că ministerul Fondurilor Europene nu și-a făcut treaba, respectiv nu a semnat contractele de finanțare corespunzătoare cu autoritățile locale.
În august guvernul, condus atunci de premierul Ludovic Orban, aproba decontarea, prin intermediul Ministerului Fondurilor Europene, a 500.000 de tablete cumpărate de autoritățile locale.
Simplu spus, autoritățile locale ar fi trebuit să primească înapoi, din fonduri europene, banii dați pe tablete și alte măsuri care au susținut activitatea școlii în pandemie.
Iar raportul la un an de guvernare al PNL prezenta ca pe o realizare acest fapt. Se estima un buget de 100 milioane de euro prin POC și 50 milioane de euro prin POIM.
În realitate degeaba au făcut autoritățile locale peste 800 de solicitări de rambursare a banilor. NICIUNA nu a fost onorată, NICIUN contract de finanțare nu a fost semnat cu Ministerul Fondurilor Europene.
Iar ministrul Cristian Ghinea tace, pur și simplu! E ca și când nici n-ar fi!
Fapte ZERO! De fapt își confirmă renumele câștigat pe vremea guvernului ZERO al lui Ciolos – a fost și este ministru ZERO!

Dănuț Cristescu, senator PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole