20.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

duminică, aprilie 28, 2024

Sporting Roșiori se dezlănțuie la Clinceni; Academica Clinceni2-Sporting Roșiori 0-3

Sănătate

Au marcat pentru noi: Fl. Radu-min.8, din penalty si minutul 75, Bugeanu-min.20
-In min. 40, portarul nostru Nicusor Cristea, a aparat un penalti acordat gazdelor la un fault in suprafata noastra de pedeapsa.

Sporting Rosiori a disputat astazi restanta de la Clinceni programata in cadrul etapei a 11-a, in compania echipei gazda, Academica2.
Echipa antrenata de Romulus Ciobanu si Marian Botea a intrat in teren mult mai determinata si a prestat un joc mult schimbat in bine. Astfel, rosiorenii au gasit mult mai repede traseele spre poarta adversa si a creat o presiune constanta asupra echipei locale. Acest fapt s-a concretizat si pe tabela de marcaj. Sporting deschide scorul inca din primele minute ale jocului, in minutul 8, prin capitanul de echipa Fl. Radu care executa perfect un penalty obtinut in urma unui fault al ilfovenilor in careu. 1-0 pentru Sporting! Din minutul 8, rosiorenii au creat o presiune permanenta asupra echipei gazda, a ocupat mijlicul terenului foarte bine si si-a creat numeroase faze din care puteau majora scorul. In minutul 20, Sporting isi mareste avantajul prin Bugeanu, care primeste o pasa ideala de la Godin si nu iarta. Inscrie pentru 2-0. In minutul 40, Academica2, beneficiaza de penalti, dar portarul rosiorean.apara penaltyul ilfovenilor. Pauza consemneaza un 2-0 sec pentru rosioreni, care au dominat tehnic si tactic prima repriza.
In cea de-a doua repriza Sporting nu scade „turatia” si continua sa exercite presiune pe ecjila gazda. Astfel, isi creaza 2-3 oportunitati de a-si mari avantajul pe tabela de marcaj. Lucrul acesta se realizeaza insa in minutul 75, prin Fl. Radu care puncteaza pentru un 3-0 sec.

Partida se incheie cu victoria meritata a rosiorenilor care acumuleaza 24 de puncte in clasament si trece pe locul 2 in spatele liderului CSO Filiasi care a acumulat 25 de puncte. Pe locul 3 se afla Vedita Colonesti cu 23 de puncte.
Vineri, de la ora 15:00, Sporting Rosiori disputa la Alexandria partida derby cu rivala din judet CSM Alexandria, ocupanta locului 4 in clasament, cu 21 de puncte.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole