11.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

miercuri, aprilie 24, 2024

Cine câștigă mâine în Derby de Teleorman, ia o opțiune serioasă pentru barajul de promovare în liga a 2-a

Sănătate

Dincolo de rivalitatea traditionala de peste 50 de ani dintre gruparile fotbalistice din Rosiorii de Vede si Alexandria, care au adus lupte „cainesti” pe dreptunghiul de gazon, sa il citez pe conjudeteanul publicist Marian Nazat, meciul de maine programat la Alexandria poate crea premisele obtinerii „bonusului” de a juca barajul de promovare in liga a doua.
Dar sa explicam, cu datele la „purtator”. In acest moment, Sporting ocupa locul 2 in clasament cu 24 p, iar Alexandria locul 4 cu 21 de puncte. Locul 3 este detinut de Vedita Colonesti cu 23 de puncte, in tomp ce lider este CSO Filiasi cu 25 de puncte. Sa vedem „tabelul” jocurilor ramase de disputat. Sporting, daca bate, face 27 puncte si devine lider sau sta in „plasa” lui Filiasi. Culoarul rosiorenilor este unul favorabil in continuare, pentru ca „prinde” acasa pe Fliasi si ii anuleaza din pozitia de lideri, daca ii bat. Si ies la Colonesti ocupanta locului doi. Meci de totul sau nimic.
CSO Filiasi care are 25 de puncte acum, ies si la Rosiori si la Colonesti. La contracandidatele directe si este greu sa obtina maxim de puncte din cele doua jocuri directe cu adversarele cele mai solide si care au in obiectiv prinderea unui loc de baraj. In ceea ce priveste pe Vedita Colinesti, achipa olteana nu are un program de invidiat, intrucat, prinde acasa atat pe Filiasi, dar si pe Rosiori si este greu de crezut ca va obtine maximul de puncte din aceste jocuri.
In fine, CSM Alexandria are culoarul cel mai favorabil daca bate maine Sporting. Acumuleaza 24 de puncte, vine pe podium si are cel mai bun program al jocurilor. In timp ce pretendentele la primele doua locuri care da drept la baraj, CSO Filiasi, Sporting si Vedita Colonesti se „toaca” intre ele, CSM Alexandria joaca cu restul echipelor fara obiectiv promovarea. De retinut, Alexandria, maine incheie seria derby-utilor. Echipa lui Albeanu a invins in retur la Filiasi cu 2-1 si acasa pe Vedita Colonesti cu 1-0.
Concluzionand, putem spune, ca in functie de rezultatul de maine, Teleormanul va avea o echipa care sa obtina „biletele” pentru barajul de promovare. Si, conform, imperecherii facute de FRF, echipa de pe locul 2 din seria noastra la final de campionat care, inclin sa cred ca va fi o formatie din judetul nostru, va intalni la baraj in doua jocuri, tur-retu, lidera absoluta a seriei a 5-a, Corona Brasov. Dar, pana acolo, mai este mult…

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole