28.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, septembrie 16, 2021

Costel Barbu, deputat PNL Teleorman: “Drumul expres Pitești – Craiova a primit finanțare, în valoare de 726 milioane euro, de la Comisia Europeană”

Sănătate

Documentația pentru această finanțare a fost finalizată și depusă în luna noiembrie, anul trecut, de Guvern.
Comisia Europeană a aprobat, pe parcursul anului trecut, fonduri europene pentru autostrada Sibiu – Pitești, în valoare de 875 milioane Euro, și pentru Varianta Ocolitoare Bacău, în valoare de aproape 145 milioane Euro.
În 2020, au fost finalizați 315 kilometri de autostrăzi și drumuri expres și au fost pregătite proiecte pentru alți 970 kilometri de autostrăzi și drumuri expres, care pot fi realizate până în 2024.
Anul 2020 va rămâne un an de referință pentru implementarea proiectelor de infrastructură, fiind unul dintre cei mai buni ani de guvernare liberală, în care alocările bugetare, fondurile europene atrase dar și numărul de kilometri de autostrăzi și drumuri expres pregătiți și finalizați au atins un nivel record.
Să nu uităm, toate aceste realizări au fost făcute pe fondul pandemiei care a adus o criză socio-economică fără precedent. Politica de guvernare adoptată de Ludovic Orban, însă, i-a asigurat României locuri de top în clasamentul european, atât la rapiditatea reacției în adoptarea și implementarea de măsuri pentru protejarea populației și susținerea mediului de afaceri, cât și din punct de vedere economic.

Costel Barbu, deputat PNL Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele Articole