14.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, martie 28, 2024

Adrian Ionuț Gâdea, președintele Consiliului Județean Teleorman: Piața agroalimentară din Alexandria va fi modernizată și extinsă

Sănătate

Am constatat cu plăcere că astăzi Consiliul Local Alexandria a aprobat indicatorii tehnico- economici actualizați și devizul general actualizat pentru obiectivul de investiții „Reabilitare, amenajare și extindere piață agroalimentară în municipiul Alexandria”, investiție ce se va realiza prin CNI.
Este un proiect pentru care am făcut toate demersurile legale în calitate de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, pe care l-am promis legumicultorilor din județ, dar și cumpărătorilor din Alexandria și alături de primarul Victor Dragușin îl voi și finaliza.
Piața din Alexandria este cea mai importantă piață de desfacere pentru producătorii din județ și este necesară atât modernizarea, cât și dotarea și extinderea ei. Prin aprobarea Consiliului Local de astăzi s-a parcurs și ultima etapă, acum urmând organizarea de către CNI a licitației pentru proiectare și execuție lucrări.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole