12 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

AJOFM Teleorman: Se plătesc creanțele către salariații DONAU CHEM

Sănătate

A.J.O.F.M Teleorman a primit, examinat și soluționat cererea privind plata creanțelor salariale ce rezultă din contractele individuale de muncă și/sau contractele colective de muncă, cerere venită din partea lichidatorului judecătoresc al SC DONAU CHEM SA Turnu Măgurele și a emis dispoziția privind stabilirea cuantumului creanțelor salariale.
Angajații SC DONAU CHEM SA Turnu Măgurele vor primi, începând cu data de 19.03.2021, salariile restante pentru lunile noiembrie-decembrie 2020 și ianuarie 2021.
Plata salariilor restante se va efectua prin Poșta Româna, de către A.J.O.F.M Teleorman în baza Legii 200/2006 privind constituirea și utilizarea Fondului de garantare pentru plata creanțelor salariale.
Din Fondul de garantare se asigură plata creanțelor salariale ce rezultă din contractele individuale de muncă și din contractele colective de muncă încheiate de salariați cu angajatorii împotriva cărora au fost pronunțate hotărâri judecătorești definitive de deschidere a procedurii insolvenței, denumiți în continuare angajatori în stare de insolvență.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole