9.3 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 27, 2024

Florin Piper-Savu, deputat PSD Teleorman: „Ipocrizia și incompetența acestei guvernări ne afectează grav viața !”

Sănătate

Încă din 12 noiembrie PSD a făcut publice propunerile pentru pandemie, dar coaliția PNL_USR+_UDMR le-a respins cu multă aroganță, pentru ca ulterior, multe dintre propunerile noastre să fie puse în aplicare, din păcate, după ce populația a avut multe de suferit.
După ce au blocat testarea la București, spune deputatul de Teleorman Florin Piper-Savu, acum cei din arcul de guvernare spun că testarea largă e o soluție bună de combatere a pandemiei.
Despre testele rapide spuneau că nu sunt bune, dar acum spun că sunt foarte utile pentru combaterea pandemiei.
S-au opus cu încăpățânare cererii PSD de redeschidere a școlilor și testare a elevilor/profesorilor, dar le-au deschis după ce UNICEF, CE, OMS au spus că nu e bine să le țină în închise.
Au refuzat să renunțe la separația în spitale covid și spitale non-covid – măsura a fost menținută până săptămâna trecută, afectând grav sănătatea bolnavilor cronici.
Au refuzat amânarea alegerilor, iar apoi au măsluit datele ca să diminueze persoanele infectate în timpul campaniei electorale sau în timpul alegerilor, disperați să aibă toată puterea cât mai repede.
Acum, speriat de protestele românilor împotriva restricțiilor, Cîțu cheamă specialiștii PSD la consultări pe tema pandemiei, dar propunerea premierului Cîțu este o propunere otrăvită.
Atunci când PSD a propus un Pact național pe Sănătate, în beneficiul cetățenilor, PNL a respins propunerea cu aroganță spunând că „orice apropiere de PSD dăunează”, afirma deputatul social – democrat teleormanean.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole