23.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 16, 2024

CSO Filiași și Vedița Colonești culoar liber spre baraj

Sănătate

Daca saptamana trecuta spuneam si speram ca macar una dintre cele doua reprezentante ale Teleormanului in seria a 6-a, liga a 3-a, va ajunge la barajul de promovare in liga a 2-a, dupa rezultatele catastrofale inregistrate in etapa a 14-a, atat de CSM Alexandria care s-a „impiedicat” la lanterna rosie Academica2 Clinceni, dar si de Sporting care a dezamagit pe propriul teren, in compania dambovitenilor de la Pucioasa, putem spune ca CSO Filiasi si Vedita Colonesti au luat optiuni serioase de a juca barajul de promovare in liga a 2-a cu primele clasate la final de sezon in seria a 5-a.
Dar sa observam traseul pana la final al celor 4 echipe la care am facut referire. CSO Filiasi este lider cu 29 puncte si mai are de jucat acasa cu CSU Craiova 2, meci facil, in deplasare la Rosiori, un meci care nu il poate pierde dupa cum joaca Sporting in acest moment, acasa cu lanterna rosie Academica2 Clinceni si in deplasare cu Petrolul Potcoava. Un program destul de facil pentru doljeni care, pot obtine maximum de puncte puse in joc si evident sa joace barajul de promovare din pozitia de lideri la final de editie.
Vedita Colonesti, 27 de puncte in prezent, mai are de jucat acasa cu Unirea Bascov, in deplasare la Craiova2, acasa cu Sporting si incheie cu joc la lanterna rosie Cinceni. Un program care le da dreptul oltenilor sa aiba prima sansa la locul 2, in confruntarea cu CSM Alexandria, ocupanta locului 3, cu 25 de puncte. Alexandrenii joaca vineri acasa cu Petrolul Potcoava, ies apoi la Bascov si Pucioasa, doua meciuri dificile, si incheie campionatul acasa cu Flacara Moreni. De departe, programul CSM-ului din Alexandria este mult mai dificil decat al oltenilor de la Colonesti, care au si doua puncte avans in clasament fata de echipa teleormaneana. In fine, Sporting Rosiori, care din favorita certa la pozitia a doua in clasament, a ajuns sa poata pierde pana si locul 4 dupa cele doua esecuri la rand cu Alexandria si cu Pucioasa acasa, si mai are de jucat 4 partide extrem de dificile, in deplasare la Moreni, acasa cu liderul CSO Filiasi, in deplasare la ocupanta locului 2, Vedita Colonesti, si incheie runda de trei partide de foc, cu un meci usor, de matineu, cum se spune, acasa cu CSU Craiova2.
Concluzionand, putem spune, ca si anul acesta, Teleormanul fotbalistic nu va avea reprezentanta la masa bogatilor care aspira la promovare. Din pacate!…

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole