14.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, martie 28, 2024

Sporting Roșiori – FC Pucioasa 0-2

Sănătate

Ieri s-a disputat pe stadionul Rova partida dintre Sporting Roșiori și FC Pucioasa, partidă contând pentru etapa a 14-a a seriei a 6-a din liga a 3-a.

Jocul a debutat printr-o usoara dominare a echipei rosiorene, dar odata cu trecerea minutelor, partida s-a echilibrat, ajungandu-se la un meci de tatonare din partea ambelor formatii. Prima ocazie a avut-o fotbalistii de la Pucioasa, in minutul 15, dar portarul rosiorean a intervenit salvator la un sut pe care scria „gol”. Din minutul 20, Sporting a trecut la carma jocului, dominand mijlocul terenului si si-a creat mai multe ocazii bune de a marca prin Radu, Calofir si Ciutica.
Prima repriza s-a incheiat cu un scor alb, 0-0.
Cea de-a doua parte a jocului, a debutat in acelasi scenariu ca in prima parte a jocului, un meci slab calitatitv, fara faze de a marca pentru niciuna dintre combatante. In minutul 68, FC Pucioasa deschide scorul prin Laurentiu Blas, care a trimis din 7-8 metri balonul in plasa lui Prisaceanu. O-1 pentru FC Pucioasa. In minutul 71, dambovotenii isi maresc avantajul prin Marina, care transforma un penalty, acordat in urma unui fault creat in propriul careu de portarul Prisaceanu. 0-2 pentru FC Pucioasa. Pana la finalul partidei, nu s-a mai intamplat nimic semnificativ. Scor final, 0-2 pentru FC Pucioasa.
Sporting Rosiori: Prisaceanu, Uratu, Raducanu, Sitaru, Niculae, Constantinescu, Marin, Calofir, Ciutica, Radu, Godin
FC Pucioasa: Ghitescu, Simion, Marina, Blas, Dita, Dragnea, Tilica, Tolea, Stoica, Nisipeanu, Iamandache.

Clasament la zi:

  1. CSO Filiasi 29 p
  2. Vedita Colonesti 27 p
  3. CSM Alexandria 25 p
  4. Sporting Rosiori 24 p

Vineri, Sporting se deplaseaza la Moreni, unde va avea o partida extrem de dificila in fata echipei Flacara Moreni. La randul sau, CSM Alexandria, va intalni pe teren propriu Petrolul Potcoava.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole