14.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 20, 2024

CSM Alexandria pierde la Bascov în ultimul sfert de oră. Unirea Bascov – CSM Alexandria 2-1

Sănătate

Partida de la Bascov, a fost una dificila pentru CSM Alexandria, asa cum am precizat si in avancronica etapei. Cu toate acestea, cu mai multa concentrare pe faza defensiva, teleormanenii puteau „smulde” un punct de pe terenul argesenilor.
Partida a debutat prin 15 minute de dominare a echipei teleormanene. In minutul 6 al partidei, Cosmin Ciocoteala, inscrie in poarta argesenilor, din careul de 16 metri, in urma unui corner. Din minutul 15, Unirea Bascov echilibreaza jocul si are trei oportunitati bune de a marca. Din minutul 30, dominarea in teren apartine argesenilor, care reusesc sa egaleze in minutul 36, prin Alex. Florescu, sut la vinclu din interiorul careului de 16 metri.
Cea de-a doua repriza, a fost una echilibrata pana in minutul 82, cand gazdele preiau conducerea pe tabela de marcaj prin Alin Calin, care trimite de la 7-8 metri balonul in poarta alexandrenilor.
In minutul 83, Edi Sarbu (CSM Alexandria), vede al doilea cartonas galben si este eliminat. In minutul 84, Chiriac de la CSM Alexandria, este eliminat si el din joc.Teleormanenii raman in 9 oameni pe teren. Partida se incheie cu victoria gazdelor, 2-1.

CSM Alexandria: Cristica, Sirbu, Matei, Mitran, Antonio Popa, Iakabfi, Mario Ioana, Neagu, Georgescu, Ciocoteala, Chiriac.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole