16.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

Ajutor pentru o familie din Putineiu!

Sănătate

În condițiile în care în anumite gospodării o bovină reprezintă o sursă sigură de venit, prin comercializarea laptelui ori produselor derivate, aceste animale sunt o prioritate pentru o mare parte dintre cetățenii județului nostru.

Astăzi de dimineață, în jurul orei 09.00, un bărbat din localitatea Putineiu a sunat disperat pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, solicitând ajutorul pompierilor militari turneni pentru a-l ajuta să-și recupereze bovina căzută într-un canal din propria gospodărie.

Sosiți la fața locului cu o autospecială de descarcerare, furtunuri și mai multe cordițe de salvare, pompierii împreună cu membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, care au venit în ajutorul proprietarului necăjit cu un buldoexcavator, au îndepărtat elementele de construcție din jur, au legat bovina și au extras-o din canalul îngust.

Mare a fost bucuria persoanei care și-a vazut animalul salvat, teafăr și nevătămat, ce va putea să îi asigure în continuare un venit sigur în gospodăria sa. La finalul intervenției, proprietarul le-a mulțumit din suflet atât pompierilor, cât și cetățenilor care i-au sărit în ajutor!

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole