5.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 19, 2024

Un meci de „totul sau nimic”!…

Sănătate

Victoria Sportingului din Rosiorii de Vede de sambata, in compania liderului seriei a 6-a, a ligii a 3-a fotbalistice, a „aprins” din nou lupta la varful clasamentului, pentru ocuparea locului 2 la final de sezon fotbalistic, loc care da dreptul la participarea la barajul de promovare in liga a 2-a. Este, drept, intre ocupanta din prezent a locului 2, Vedita Colonesti si ocupanta locului 3, Sporting Rosiori, este o diferenta de 3 puncte si mai sunt de jucat doua etapte. Pe scurt, inca 6 puncte puse in joc. Poate ca lupta la varf, nu ar fi fost acum, la final de sezon, atat de acerba si cu deznodamant care se lasa asteptat, teoretic, macar pana dupa etapa de vineri, daca la finalul acestei saptamani, cele doua pretendente la locul 2 nu ar fi avut meci direct. Dar cum vineri, la Colonesti, se joaca „dreptul la baraj” intre Colonesti si Rosiori, finalul de sezon este de foc in varful clasamentului din seria a 6-a.
Teoretic si rational, Vedita Colonesti, are 2 variante de succes din 3. Casiga meciul, sau se termina partida egal. Rosiorenii, au o singura varianta-victoria, pentru ca, in ultima etapa, cele doua protagoniste au meciuri cu ultimele doua echipe din clasament, Colonesti la Academica2 Clinceni, iar Sporting, pe teren propriu, cu „juvetii” de la CSU Craiova2, ocupantii locului 9, penultimul in clasament. Astfel, logic, Vedita si Sporting preaca cu prima sansa la obtinerea celor 3 puncte puse in joc.
Matematic: Daca Vedita Casitiga, este greu de crezut ca Sporting mai poate emite pretentii la locul 2. La egal vineri in meci direct, Sporting mai are sansa teoretica ca Academica sa castige acasa cu Colonesti in ultima etapa si rosiorenii sa isi ia cele 3 puncte puse on joc cu Craiova. O ipoteza greu de realizat, dar matematic, este posibil. La victoria lui Sporting la Colonesti, rosiorenii merg mai mult ca sigur la baraj.
Acesta este „tabloul” avancronicii acestui joc, Vedita Colonesti-Sporting Rosiori, de „totul sau nimic”, cum se spune, sau si mai concret, un meci cat toate jocurile dintr-un campionat.
Cine merge la baraj?… asta este intrebarea.
„Linia” de clasament a celor doua combatante:

  1. Vedita Colonesti 16 jocuri-31 puncte; 3. Sporting Rosiori 16 jocuri-28 puncte.
- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole