12.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

Adrian Gadea, presedinte PSD Teleorman: „USR era dator în fața românilor să susțină prin vot, în Parlament, înființarea comisiei de anchetă, după ce ministrul lor – Vlad Voiculescu – a reconfirmat falsificarea, „mermeleala” datelor privind pandemia astfel încât să se potrivească intereselor politice”

Sănătate

În schimb, blocarea constituirii Comisiei de anchetă dovedește clar că lor nu le pasă de oameni. I-au mințit din nou cu cinismul lor diabolic, dar acum nimeni nu-i mai crede. Au pozat în ”reformatori” ai clasei politice, fiind în fapt doar niște fripturiști ordinari. În plus, blocarea Comisiei de anchetă cerută de PSD nu va face altceva decât să adâncească neîncrederea românilor în comunicările oficiale ale Guvernului, punând în pericol grav inclusiv campania de vaccinare.
Detalii: Transparența pe care o tot invocă USR-PLUS este tot o minciună, un instrument de șantaj la adresa partenerilor din coaliție.
Dacă de la PNL nu mai așteaptă nimeni nimic, nici USR nu pare să fie „altfel”, cu atât mai mult cu cât nu doar fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a vorbit public despre raportări false și „mermelite”, ci chiar liderul USR, vicepremierul Dan Barna a acuzat improvizațiile, criteriile vagi și lipsite de obiectivitate în stabilirea restricțiilor.
Practic, declarațiilor celor doi oficiali ai guvernului – ministrului Sănătății și vicepremierul Barna – reprezintă veritabile autodenunțuri la adresa modului în care guvernarea a mințit, a manipulat și a luat decizii fără fundament științific, cu grave efecte asupra sănătății, drepturilor și libertăților populației.
Un pretext de genul ”USR-PLUS nu susține nimic din ce vine de la PSD” și, prin urmare, nici comisia parlamentară de anchetă privind falsificarea datelor pandemiei, este nu doar ridicol, ci și revoltător, dovedind un cinism arogant dezgustător al așa-zișilor ”reformatori” ai clasei politice.
Până și ultimul scandal pe tema ordinului care ar institui în ministerul Sănătății un grup care să investigheze raportările COVID, inclusiv numărul morților, despre care PNL și premierul Cîțu spune că nu există, iar liderii USR susțin contrariul (Detalii), arată cât de necesară este o comisie parlamentară care să facă lumină în tot acest hățiș de minciuni, dezinformări și manipulări.
Românii au dreptul să afle tot adevărul! Iar vinovații să plătească. Comunicarea de informații false reprezintă risc de securitate națională (paragraful 162 Detalii) și este incriminată de Codul Penal art. 404.

StruțocămilaPNL-USRPLUS

Adrian Gadea, presedinte PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole