14.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 27, 2024

Polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Sănătate

Polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Lunca au întocmit dosar penal și efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 04.05.2021, în jurul orei 21:00, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Lița, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu emanând halenă alcoolică.

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge necesare stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

Notă: Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole