11.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, septembrie 23, 2021

COMUNICAT DE PRESĂ – Maratonul Vaccinării – 1860 persoane vaccinate anti-Covid!

Sănătate

În perioada 14—16 mai a.c., la Sala Polivalentă din municipiul Alexandria s-a desfășurat Maratonului Vaccinării în județul Teleorman. Campania de vaccinare fără programare, organizată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Teleorman, cu sprijinul Consiliului Județean Teleorman, a fost un real succes.  1860 de persoane, din mediul urban sau rural, cu vârsta peste 16 ani,  care au dorit să se vaccineze, prezentând doar actul de identitate, fără programare, au reușit să se vaccineze în vederea imunizării anti-Covid, cu vaccinul produs de compania BioNTech/Pfizer.

Mulțumim organizatorilor,  tuturor participanților, instituțiilor și persoanelor implicate în desfășurarea campaniei de vaccinare, cadrelor medicale,  medicilor,  asistenților  medicali și, nu în ultimul rând, voluntarilor și presei care au susținut Maratonul de vaccinare timp de trei zile, pe tot parcursul desfășurării acestuia.

Vaccinarea rămâne soluția sigură și eficientă pentru învingerea pandemiei COVID-19.

Consiliul Județean Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!

Ultimele Articole