21.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

Dănuț Cristescu, senator PSD Teleorman: „Premierul Cîțu dă dovadă de orgoliu prostesc dacă respinge dialogul cu PSD pe un subiect de importanță națională cum este PNRR”

Sănătate

Nu există niciun argument, în afară de orgoliu prostesc, pentru ca premierul Cîțu să respingă dialogul cu PSD pe un subiect de importanță națională cum e PNRR. Ar fi o atitudine sfidătoare la adresa cetățenilor români care așteaptă de la cei aleși să vină cu soluții, nu să se certe între ei, mai ales când e vorba de proiecte de interes național. În plină pandemie, în plină criză economică, cetățenii așteaptă de la oamenii politici soluții constructive, nu certuri și orgolii.
PSD a întins mâna guvernului și s-a oferit să contribuie cu soluții și expertiză pentru că este în interesul nostru, al tuturor, să avem cât mai repede un Plan Național de Redresare și Reziliență, cât mai bun și mai corespunzător criteriilor Comisiei Europene.
Orice zi de întârziere, înseamnă șanse compromise! În viziunea PSD consensul politic este necesar pe teme majore. În fond oamenii n-au votat pentru a avea circ, scandal și ură continuă ci pentru a face posibile soluții care să le facă viața mai bună!

Dănuț Cristescu, senator PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole