13.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Costel Barbu, deputat PNL Teleorman: „Guvernul a aprobat reabilitarea Spitalului Turnu Măgurele”

Sănătate

Deputatul liberal Costel Barbu ne-a precizat ca astazi, in sedinta de guvern, s-a aprobat reabilitarea Spitalului Municipal din Turnu Magurele.

Executivul a aprobat prin Hotărâre de Guvern indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Reabilitarea, consolidarea și dotarea Spitalului Municipal Turnu Măgurele, corpul de clădire C1 – Spital nou”, din municipiul Turnu Măgurele. Acesta reprezintă punctul de pornire în demararea procedurilor de achiziție pentru implementarea proiectului. Finanţarea obiectivului de investiţii, în valoare totală de 134.832 mii lei se face de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administraţiei, în limita sumelor aprobate anual cu această destinație, din bugetul local al municipiului Turnu Măgurele, precum și din alte surse legal constituite, conform programelor de investiții publice aprobate potrivit legii.
Durata de proiectare este de 4 luni, iar durata de execuție este de 12 luni, la finalul cărora, noul corp va aduce un plus de 180 de paturi pentru pacienții care vor beneficia de condiții moderne și aparatură de ultimă generație, ce vor contribui la îmbunătățirea calității serviciilor medicale oferite de Spitalul Municipal Turnu Măgurele, ne-a precizat deputatul liberal Costel Barbu.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole