25.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 16, 2024

Cîrciumaru Valerică, primar Roșiorii de Vede: „Din păcate, și anul acesta, de Zilele Municipiului Roșiorii de Vede se vor organiza doar câteva acțiuni culturale”

Sănătate

Ajunsa la editia cu numarul 21, sarbatoarea Zilele Municipiului Rosiorii de Vede, se va organiza tot sub semnul restrictiilor datorate pandemiei de coronavirus. Daca in anii normali ne bucuram de ample actiuni culturale care sa puncteze evenimentul, anul acesta se vor organiza in zilele de 20 si 21 mai doar 6 actiuni sub aceasta egida, ne-a informat primarul Circiumaru Valerica. Astfel, joi, la spitalul Caritas se va organiza un concert de muzica clasica sustinut de elevul Florin Ciobanu si dedicat medicilor si asistentilor medicali care au luptat cu cazurile de imbolnavire de coronavirus. Totodata, se va organiza o expozitie de fotografii si va fi premiat cel mai frumos spatiu verde din localitate.
Manifestarile dedicate Zilelor Municipiului Rosiorii de Vede se vor incheia vineri-seara, 21 mai, odata cu desfasurarea recitalului formatiei Euroton.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole