23.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

Pârvulescu și Fedeleș își atribuie prin „deviere” meritele Maratonului vaccinării!

Sănătate

Asa cum era de asteptat, politrucii au iesit la rampa si incearca sa isi faca imagine pe seama Maratonului vaccinarii desfasurat la Sala Polivalenta din Alexandria in week-endul care a trecut. Raluca Fedels nu a scapat un blitzz foto la Sala Polivalenta, sa vada lumea cat de implicata este domnia sa pentru binele teleormanenilor. Nu puteai sa cauti o foto „neutra” fara politruci in portofoliul foto, ca te „loveai” de imaginea lui Fedeles.
La randul sau, Parvulescu, le multumeste teleormanenilor ca s-au vaccinat. Ca si cand, in mentalul subliminal, ar transmite un mesaj: „Vedeti ce bine v-am facut? Sa imi multumiti. Ca eu veghez la sanatatea voastra!”.
Ar fi cazul ca acesti politruci, indiferent de partid, sa nu mai apara in prim-plan la astfel de evenimente …sensibile. Un sfat, nimic mai mult.
Daca Maratonul este un succes, se datoreaza DSP, cadrelor medicale, Serviciului de Ambulata, ISU si voluntarilor. Si, evident, celor care au ales sa se vaccineze. Nu politrucilor care au „bantuit” prin Sala Polivalenta sau, si mai grav, isi aroga meritele acestiu eveniment. Punct!

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole