20.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, martie 28, 2024

Primarul Simion Nedea, ales președinte al Asociației Comunelor din România, filiala Teleorman

Sănătate

Simion Nedea, primarul comunei Vitănești, este noul președinte al Asociației Comunelor din România, filiala Teleorman, în urma votului exprimat de către edilii șefi, în cadrul Adunării Generale. Până anul trecut, funcția a fost deținută de Benone Rababoc. În 2020, acesta a pierdut alegerile locale din comuna Talpa și, implicit, funcția de președinte al ACoR.
La eveniment au participat Emil Drăghici, președintele ACoR România și reprezentanți ai filialelor din județele învecinate, este vorba despre Gheorghe Cărăpăceanu – filiala Giurgiu, Gheorghe Stancu- filiala Argeș, Teodora Angelescu – filiala Dîmbovița și Ilie Citez – filiala Olt.

În anul 2004, Simion Nedea a candidat la funcția de primar al comunei Vitănești, iar la fiecare alegeri, indiferent că au fost locale, parlamentare sau prezidențiale, a obținut cu un scor zdrobitor. Este unul dintre cei mai apreciați edili șefi din Teleorman, cu un cuvânt greu atunci când a fost vorba despre luare unor decizii importante. Anul trecut, Simion Nedea s-a înscris în PNL, după 16 ani, în care a activat ca membru al PSD.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole