12 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

La multi ani,copilarie !

Sănătate

Astazi este sarbatoarea internationala a inocentei si puritatii, este Ziua internationala a celor mai sincere zambete, este Ziua Internationala a copilului.
La ceas de sarbatoare, constat ce provocari triste asteapta aceasta generatie de copii, carora , inocenta si zambetul le sunt afectate de tot mai multe provocari ce apasa tot mai greu pe spatele viitorului acestei tari. Pentru ca numerosi copii ai Romaniei de azi nu au privilegii demne de secolul in care traim. Inca se joaca cu jucarii reciclate si facilitatiile educationale acordate lor sunt de-adreptul ridicole. Cu toate acestea, zambetul din privirile lor reprezinta singura bucurie si speranta pentru aceasta natiune. Vorba scriitorului teleormanean Stefan Mitroi, care spune: „Numai când suntem mici, suntem mari. Apoi începem să descreștem. Uneori, descreștem atât de mult încât ajungem miniștri, generali sau chiar șefi de stat! Dar ce-am fost cândva n-o să mai fim niciodată. Eram cei mai mari oameni din lume atunci, iar cerul făcea tot timpul un pas înapoi ca să ne lase loc să creștem.”
Astazi este Ziua internationala a zambetului sincer si al bucuriei din ochii celor mai mari si iubiti dintre pamantenii acestei natiuni-copiii!
La multi ani!

Romeo Constantin

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole