15.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

miercuri, mai 8, 2024

ISU Teleorman – În sprijinul populației!

Sănătate

Cetățenii municipiului Turnu Măgurele au avut neplăcuta surpriză ca astăzi de dimineață să rămână fără apă potabilă la robinete, cauza fiind o avarie la instalația electrică din zona Stației de Pompare a Apei Potabile a orașului.

Pentru ca turneni să treacă cu bine peste această problemă, încă de la primele ore ale acestei zile, pompierii teleormăneni au sprijinit echipele specializate ale operatorului de energie cu un container pentru suport logistic al intervenţiei tip IV-iluminat, aflat în dotarea ISU Teleorman, pentru alimentarea unui post de transformare care deservește Stația de Pompare a Apei Potabile, până la identificarea și rezolvarea problemelor tehnice.

Containerul pentru suport logistic al intervenţiei tip IV-iluminat are o capaciate de 450 kVA și permite alimentarea temporară a unor localităţi cu energie electrică în cazul în care reţeaua publică cedează din cauza vremii nefavorabile.

Tehnica dislocată va rămâne în sprijinul cetățenilor până la remedierea avariilor de către echipele tehnice ale distribuitorului de energie electrică.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole