10.6 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

La Spitalul Caritas Roșiorii de Vede au fost internați primii pacienți non-Covid. La secția Interne sunt patru pacienți, iar la Cardiologie un pacient

Sănătate

Așa cum anunțam recent, începând de astăzi Spitalul Caritas Roșiorii de Vede a primit și pacienți non-Covid. Unitatea spitalicească teleormăneană funcționează în momentul de față în regim mixt, primind atât pacienți suferinzi de alte afecțiuni, dar și pe cei infectați cu SARS CoV-2. La camera de gardă s-au prezentat astăzi mai mulți pacienți care au fost internați după cum urmează: 4 pacienți la secția Interne, 1 pacient la Cardiologie și 3 pacienți confirmați cu Coronavirus, care au fost internați pe secția Neurologie, secție care a rămas pentru primiri bolnavi de Coronavirus.

Astfel, în acest moment, la Spitalul Caritas sunt internați 5 pacienți non-Covid și 8 pacienți confirmați cu Coronavirus. De precizat, la orice prezentare la Camera de gardă a pacienților, fie personal fie cu ambulanța, primul lucru care se face este testul rapid antigen SARS Cov-2, după care sunt direcționați în funcție de afecțiuni și diagnostic către secțiile Spitalului Municipal din Roșiorii de Vede.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole