5.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Florin Roman, deputat PNL: ” Ludovic Orban i-a trădat pe primarii liberali când a cedat ministerul Dezvoltării UDMR”. Robert Sighiartau:” Ludovic Orban seamănă cu Ceaușescu și Dragnea, prin stilul său dictatorial de a conduce partidul!”

Sănătate

Acestea sunt cele mai noi acuze lansate de „aripa Citu” impotriva liderului liberal Ludovic Orban, cel care, dupa cum se deruleaza lucrurile in PNL, se indreapta spre pierderea fotoliului de presedinte. Filmul care se deruleaza acum in PNL se traduce ca „singur impotriva tuturor”. Daca Orban este lovit din toate directiile de liderii importanti care s-au pozitionat langa premierul Citu, dinspre „tabara Orban” nu sesizam nici un politician important care sa se alature lui Orban in demersul acestuia de a contracara loviturile taberei adverse. Astfel, nu trece ziua, ca Ludovic sa nu fie supus unui tir de acuze, unele mai grele decat altele. In tot acest timp, presedintele PNL, care se vede treaba ca a pierdut partidul din mana, se chinuie sa contracareze loviturile de KO primite fara …diplomatie politica.
Daca pana acum cateva luni, PNL, parea un partid monolit in jurul lui Orban, acum tot mai multi lideri importanti se dezic de presedintele lor.
Drept urmare, filmul „meciului” arata ca zilele lui Orban ca presedinte al PNL sunt numarate. Si, posibil, dupa deznodamantul dat de Congres, este posibil ca actualul presedinte sa iasa si din prim-planul politicii romanesti. La cum sunt se porniti liberalii acum impotriva lui Ludovic, nu este de mirare sa il … „remanieze” dupa Congres din functia de presedinte al Camerei deputatilor. Nu ar fi ceva inedit. Un astfel de „film” am mai trait si in alte guvernari.
Pe cine se spijina Orban sa se razbune pe „pucistii” din partid? Asta este intrebarea. Carcotasii au scos pe „piata media” scenarii dintre cele mai „nastrusnice”. Dar cum la noi, la romani, imposibilul poate fi posibil, (marca inregistrata de PSD cand si-a „trantit” guvernul), si in acest caz este posibil ca „scenaristii” sa se dovedeasca ca au avut dreptate.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole