28.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

luni, aprilie 15, 2024

Cercetat pentru infracțiunea de violență în familie, reținut de polițiștii teleormăneni

Sănătate

Polițiștii din cadrul Secției nr.4 Poliție Rurală Roșiori de Vede au dispus reținerea unui bărbat în vârsta de 52 ani, din comuna Măldăeni, județul Teleorman, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

      În fapt, la data de 16.06.2021, în jurul orelor 19.00, în timp ce se afla la locuința sa din comuna Măldăeni, împreună cu concubina în vârstă de 63 ani, din comuna Nicolae Bălcescu, județul Călărași, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi lovit-o  cu palma în zona feței, aceasta necesitând îngrijiri medicale.

      Având în vedere cele constatate și ca urmare a completării formularului de evaluare a riscului, a fost emis ordin de protecție provizoriu și a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

      Împotriva bărbatului a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore,  acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Municipiului Roșiori de Vede.

Notă: Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole