28.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, septembrie 16, 2021

Cercetat pentru infracțiunea de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție, reținut de polițiștii teleormăneni

Sănătate

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Roșiori de Vede au dispus reținerea unui bărbat în vârsta de 40 ani, din localitate, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție.

La data de 15.06.2021, în jurul orelor 20.30, bărbatul în vârstă de 40 de ani, din municipiul Roșiori de Vede, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi lovit-o pe fiica sa în vârstă de 16 ani.

În urma verificărilor efectuate și ca urmare a completării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

La data de 16 iunie a.c., bărbatul a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție, prezentându-se la adresa la care locuiește fiica sa.

Împotriva bărbatului a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore,  acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Municipiului Roșiori de Vede.Notă: Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele Articole