11.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 27, 2024

Romulus Ciobanu, antrenor principal Sporting Roșiori: „La preselecția de astăzi, am văzut câțiva jucători interesanți, care vor rămâne în lotul nostru și se vor regăsi în lotul echipei Sporting pentru viitorul an competițional”

Sănătate

Antrenor Romulus Ciobanu

Asa cum am anuntat recent, astazi, pe stadionul Municipal-Rova din Rosiorii de Vede, s-a desfasurat o actiune de preselectie pentru fotbalisti nascuti intre anii 2000-2004. Scopul actiunii a constat in „a gasi jucatori eligibili Under, dar si de a completa lotul echipei Sporting Rosiori, in vederea participarii cu succes in noua editie de campionat care incepe pe data de 28 august”, ne-a declarat prof. Romulus Ciobanu, antrenor principal Sporting Rosiori.
Dupa desfasurarea partidei-test, tehnicianul rosiorenilor s-a aratat multumit de actiune si de evolutia din teren a mai multor jucatori tineri veniti la preselectie din mai multe judete ale tarii. Antrenorul principal al echipei Sporting, ne-a declarat in exclusivitate „ca in urma testului-joc, cativa jucatori au iesit in evidenta si vor fi opriti in lotul echipei”.
Dupa cum se stie, Sporting Rosiori, se reuneste pe data de 12 iulie la baza sportiva proprie, stadionul Municipal-Rova, cand vor incepe pregatirile in vederea participarii cu succes in noua editie de campionat a ligii a 3-a fotbalistice.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole