15.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 19, 2024

Locuitorii din Stejaru și Rădoiești pot efectua analize medicale chiar la ei în localitate

Sănătate

Vești bune pentru teleormăneni, clinicile medicale bucureștene Professional Klinic anunțând deschiderea a două puncte de recoltare probe pentru analize medicale în localitățile Stejaru și Rădoiești. Locuitorii celor două localități teleormănene vor fi, astfel, scutiți de drumuri către orașele mari ale județului Teleorman.

Deschiderea celor două puncte de recoltare face parte dintr-un plan amplu de dezvoltare la nivelul județului Teleorman a clinicilor Professional Klinic, care erau deja prezente în Roșiorii de Vede de mai bine de un an. Managerul General al clinicilor Professional Klinic, dl. Adrian Miulescu, ne-a dezvăluit că pentru comuna Stejaru lucrurile s-au pus deja în mișcare pentru furnizarea de servicii medicale extinse, urmând a se anunța în viitorul imediat și servicii medicale efectuate de către un medic a cărui specializare nu ne-a fost comunicată.

Planul de extindere cuprinde și deschiderea a trei noi puncte de recoltare probe pentru analize medicale și alte localități teleormănene pe care vi le vom comunica imediat ce intrăm în posesia informațiilor.

Clinicile Professional Klinic au fost fondate în anul 2013, oferind pacienților bucureșteni servicii medicale gratuite (asigurațiilor CAS) pentru specializările medicină de familie, neurologie, gastroenterologie și laborator medical, si cu plată pentru specializările ginecologie, cardiologie, chirurgie și medicina muncii. Deasemenea, Professional Klinic este partener premium în România al Istituto Auxologico Italiano – IRCCS, un lanț de clinici și spitale de top din Italia.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole