23.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

Cum mai trece vremea! LA MULȚI ANI ! ”MESAGERUL DE TELEORMAN”

Sănătate

    În peisajul presei online naționale cât și cea a județului din Câmpia Burnasului, zonă situată în sudul Românie,  ,,Mesagerul de Teleorman” – prin conținutul articolelor, a informațiilor publicate, face o notă aparte. Făcătorul de ziare, jurnalistul Amuza Marian, părintele  acestei publicații înscrisă în rândul cotidienelor naționale încă din 1993, în urmă un an a venit în fața cititorilor cu o noua ediție online, fiecare pagină îmbrăcând o haină grafică nouă, atrăgătoare.

     Publicația, în formatul său actual, are deja cititorii săi consecvenți, dovadă cei peste 2.000 de fani de pe facebok plus numeroșii abonați. Toți cei care ,,răsfoiesc” constant publicația  beneficiază de o paletă largă de informații  din: politică, economie, sănătate, educație, sport din județ și din țară, sunt consemnate opinii ale cititorilor pe teme de larg interes.

     Este meritul jurnalistului Amuza Maria, a spiritului său neobosit și iscoditor, a experienței  dobândite de-a lungul deceniilor de muncă în calitate de reporter la tv și în presa scrisă, cât și a colaboratorilor săi care se află permanent în miezul evenimentelor, efort apreciat de cititori

    Este o realitate evidentă că întreaga echipă se străduiește ca oră de oră, zi de zi   ,,Mesagerul de Teleorman” să consemneze evenimente de larg interes, cu oameni și fapte importante, să aducă cele mai proaspete știri fanilor și abonaților publicației cu tot ceea ce se întâmplă.     La împlinirea unui an, de la apariția ,,în noua haină” online a publicație ,,Mesagerul de Teleorman” doresc să urez echipei și ziarului ,,LA MAI MULȚI ANI!”.

Constantin Dragnea – Jurnalist

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole