7.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

miercuri, aprilie 24, 2024

1 An de „Mesagerul de Teleorman”- Ediția Online. Vă mulțumim, stimații noștri prieteni cititori și telespectatori!

Sănătate

In ambitia mea de rosiorean, in 1993, scoteam pe piata post-decembrista teleormaneana, la Rosiorii de Vede, saptamanalul in format print ” Mesagerul de Teleorman”. A fost o adevarata emulatie, in acel moment, in jurul acestui proiect al meu de suflet, care vedea lumina tiparului in luna noiembrie ’93…
Anul trecut, aceeasi ambitie de teleormanean, dar cu ceva zeci de ani petrecuti prin media centrala si judeteana, am relansat acest ziar, de data aceasta cotidian si in format online.
Inceptul a fost timid, dar plin de optimism, cu incredere ca „Mesagerul” isi va regasi identitatea castigata in ’93, dar cu speranta ca numarul cititorilor sai va fi din ce in ce mai mare si va trece granitele batranului Deliorman. Ceea ce s-a intamplat! La un an de la relansarea „Mesagerului de Teleorman” putem spune ca numarul celor care ne citesc si ne vizioneaza transmisiunile este unul important! Pentru acest fapt, va multumim, dragii nostri prieteni! Fara dumneavoastra langa noi, cititori si telespectatori, nici rostul si nici succesul nu ar fi fost cele scontate. Pentru ca rolul nostru este sa fim vocea dumneavoastra in raport cu autoritatile, dorintele si problemele dumneavoastra sa fie transmise mai departe celor in drept sa le rezolve.
Semn ca suntem pe drumul cel bun, o reprezinta numarul tot mai mare, de la zi la zi al prietenilor nostri, cititori si telespectatori, cei care cu pretuire spunem ca fac parte din familia noastra. Familia „Mesagerul de Teleorman”! Si pentru acest fapt, va suntem recunoscatori si va multumim!

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole