9.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 20, 2024

Gura lumii slobodă! „Inginer” Florică Mara a pus de „șah-mat” la restaurantul lui, „acompaniat” de nume importante din județ

Sănătate

Stiam de „inginer” Florica Mara ca are obiceiul de a-si regla eventualele accensiuni politice la restaurantul lui, inca de prin 2006 cand l-a invitat pe dr. Mihai Stefanescu de la Rosiori sa candideze din partea partidului reprezentat de Mara in judet, respectiv Partidul Socialist al lui Ilie Neacsu. L-a invitat pe reputatul medic la Strand „la un bors de peste”, pentru a-l convinge sa candideze la functia de primar la Rosiorii de Vede, din partea Partidului condus de Mara in judet si pastorit de Ilie Neacsu la nivel central. Evident, dr. Stefanescu a refuzat politicos oferta… Acum, aflam ca „Excelentu” a avut intalnire de taina tot la el la Strand, de data aceasta cu lideri liberali veniti dinspre PDL si alti reprezentanti marcanti ai administratiei locale care, se spune, au trecut in barca liberalilor, dupa ce PSD i-a promovat in functii. Ca exista un contracandidat la Parvulescu, este bine, este democratie. Dar sa il aduci pe Mara sa candideze si sa preia al doilea partid din judet ca pondere, este prea mult! Sincer!
Nu avem nimic personal cu omul Florica Mara, dar „palaria conducerii PNL” este prea mare pentru el.
Pentru o democratie sanatoasa, nu vii cu Mara care sa stea, ( eventual), la masa negocierilor cu Adrian Gadea, care este OM POLITIC, iar „inginerul” nu are argumente sa discute „de pe picior de egalitate” cu Adrian Gadea.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole