12 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 19, 2024

Gesturile mici aduc bucurii mari

Sănătate

Ai avut vreodată neșansa de a cunoaște sentimentul creat de pierderea unui portofel, dar mai ales impactul puternic când realizezi că ți-ai pierdut toate actele? (la bani aproape că nici nu te mai gândești)

De o astfel de experiență a avut parte un bărbat din orașul Videle care, odată ajuns la domiciliu, a constatat că nu-și mai găsește portofelul.

În același timp, în jurul orei 8:00, plt. adj. șef Bercea Romică Tiberiu , din cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Videle, fiind în drum spre subunitate, în fața bisericii din cartierul Fotăchești, orașul Videle, a găsit portofelul respectiv.
Acesta l-a ridicat și a observat că în interior se află o sumă de bani, cartea de identitate , cardul de sănătate și mai multe carduri bancare.
Fără să stea pe gânduri, colegul nostru a identificat persoana care îl pierduse, după fotografia și datele din actul de identitate și astfel a reușit să predea portofelul în cel mai scurt timp lui nea’ Florică, în vârstă de 59 de ani, din orașul Videle.
Aceasta a rămas plăcut surprins, spunând că nu se mai aștepta să îl găsească și că apreciază din suflet gestul făcut.
Pentru profesionalismul manifestat în afara programului de lucru, dând dovadă de spirit civic și responsabilitate față de semeni, colegului nostru îi transmitem cele mai sincere felicitări și îl asigurăm de întreaga noastră prețuire!

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole