11.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Paul Mara, președinte Sporting Roșiori: „Performanța realizată anul trecut ne obligă să terminăm noua ediție de campionat pe podium!”

Sănătate

Asa cum v-am informat in editiile anterioare ale cotidianului nostru, echipa de liga a 3-a, Sporting Rosiori a inceput pe data de 12 iulie pregatirile sub comanda antrenorilor Romulus Ciobanu-principal, Danut Ivanica- secund si Eugen Craciunescu- antrenori cu portarii. Echipa rosioreana se pregateste la baza sportiva proprie, Municipal-ROVA, iar sambata, va disputa la Rosiori, de la ora 11:00, prima partida de verificare, in compania echipei de liga a 4-a, Rapid Buzescu. Presedintele echipei Sporting, Paul Mara, ne-a declarat ca in perioada de pregatire, rosiorenii vor mai disputa partide de verificare in compania echipelor Real Bradu ( 2 jocuri), CSO Filiasi, Progresul Spartac Bucuresti etc.
Despre obiectivul rosiorenilor in noua editie de campionat, presedintele Mara ne-a declarat:” Echipa noastra se pregateste intens la stadionul Municial pentru a avea un parcurs cat mai bun in noul sezon fotbalistic. Cu totii suntem constienti de faptul ca performanta realizata anul trecut, clasarea la final de campionat pe locul 3, ne obliga ca si la finele acestei noi editii competitionale sa ne clasam cat mai sus in clasament, daca se poate pe podium. In acest sens am realizat transferuri de fotbalisti valorosi, in afara celor 4 care v-au fost prezentati de antrenorul principal Romulus Ciobanu si directorul sportiv Aurelian Tanase, a mai semnat cu noi, varful de atac de la FC Pucioasa, Eduard Badoiu. Mai avem in probe inca 6 fotbalisti, iar in intentia de a transfera, inca 3-4 fotbalisti de certa valoare, cu care suntem in discutii avansate de a imbraca tricoul echipei noastre”.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole