11 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, martie 28, 2024

Sporting Roșiori – CSU Craiova2: 2-0 în cea de-a doua partidă de verificare

Sănătate

Astazi, incepand cu ora 11:00, pe stadionul Municipal-Rova din Rosiorii de Vede, echipa de liga a 3-a, Sporting Rosiori, a disputat cea de-a doua partida de verificare in compania echipei a doua a CSU Craiova.
Asa cum era de asteptat, fruntasa seriei a 6-a a ligii a 3-a fotbalistice, Sporting Rosiori, a fost la timona jocului, creindu-si mai multe oportumitati de a marca. Echipa rosioreana a dominat la toate capitolele, „juvetii” avand doar scurte perioade in care au pus stapanire pe mijlocul terenului. Cu toate ca teleormanenii au fost cei care s-au aflat la timona partidei, scorul s-a deschis relativ tarziu, in urma unei executii de „glezna fina” a nou-venitului la Sporting, Leonard Manole. 1-0 pentru rosioreni in minutul 28. In minutul 34, rosiorenii beneficiaza de o lovitura libera de la circa 17-18 metri lateral stanga, de poarta olteana. Executa Iulian Uratu in stilul sau caracteristic si trimite balonul in vinclul portii craiovene. 2-0, scor cu care s-a incheiat si primul „mitan”.
In cea de-a doua parte a jocului, cele doua formatii au schimbat garniturile din teren. Domimarea a fost tot dr partea gazdelor dar, din pacate, teleormanenii nu au mai reusit sa trimita balonul in poarta echipei craiovene. Partida s-a incheiat cu scorul de 2-0 pentru Sporting Rosiori, formatie care sambata 7 august, va disputa tot pe teren propriu, a treia partida de verificare, in compania nou-promovatei in liga a 3-a, echipa Real Bradu (Arges).

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole