11.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 23, 2024

8 victime într-un accident rutier grav la Putineiu. ISU a activat Planul Roșu de intervenție!

Sănătate

Miercuri seara, pe raza comunei Putineiu (DN 65A) a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un atelej hipo, soldat cu 8 victime.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de raspuns la nivelul județului a fost activat Planul Rosu de Interventie.
Din informațiile primite pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, în urma accidentului au rezultat opt victime, dintre care două inconștiente.

La fata locului, echipajele operative au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 6 ambulanțe SMURD și 8 ambulanțe SAJ.
Cele 8 victime, au fost 4 adulti și 4 copii.
Una dintre persoanele adulte din autoturism prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar cealaltă se afla in stop cardiorespirator, motiv pentru care i s-a facut manevre de resuscitare.
Celelalte victime, 4 copii si 2 adulti, din atelajul hipo, au fost gasite conștiente si cooperante, cu multiple traumatisme, preluate de echipajele medicale SMURD si SAJ pentru acordarea primului ajutor calificat si transportarea la spitalele Turnu Magurele și Alexandria.
Manevrele de resuscitare pentru cea de a doua victima din autoturism s-au incheiat, fara un rezultat pozitiv. Echipajul SAJ Teleorman a declarat decesul.

Cazul a ramas in atentia autorităților competente pentru cercetări.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole