22.3 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

duminică, aprilie 28, 2024

Incendiu mistuitor la fabrica de mobilă de la Măldăeni

Sănătate

Miercuri, in jurul pranzului, s-a declansat un Incendiu la o hală dezafectată, pe raza comunei Măldăeni (fosta fabrică de mobilă). Focul s-a manifestat a nivelul acoperișului pe circa 300 mp. La fata locului, au intervenit pompierii militari roșioreni cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.
In incendiu, au ars acoperișul halei, realizat din astereală din lemn învelită cu tablă, pe aproximativ 800 mp și mai multe materiale plastice depozitate în interior. In sprijinul pompierilor au intervenit membrii SVSU Măldăeni și cațiva angajați ai unei asociații agricole din localitate, cu trei cisterne cu apă pentru alimentarea autospecialelor de intervenție. Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 100 000 de lei, iar cea a bunurilor salvate la peste 200 000 de lei, reprezentând o clădire de birouri și o parte din acoperișul halei.
Din primele cercetări efectuate, a reieșit că incendiul a pornit din interior, de la un foc deschis la mai multe materiale plastice, acesta propagându-se rapid prin gurile de ventilație la acoperișul halei.
Intervenția s-a derulat în intervalul orar 13.10 – 16.20, fără a fi înregistrate victime omenești.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole