10.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

În „războiul” Orban-Cîțu, al doilea dosar apărut ar putea să îi fie fatal premierului

Sănătate

Zilele trecute, un al doilea dosar civil, intocmit in 2008 de instanta din SUA pe numele premierului Florin Citu, in care este acuzat ca a dat o „teapa” unei banci de 6.698 dolari, a iesit la suprafata. Acest nou dosar, care il are protagonist pe Citu, ar putea sa ii fie fatal premierului, nu numai in ceea ce priveste competitia in care s-a inscris pentru castigarea la Congres a functiei de presedinte al PNL, dar si in ceea ce priveste viitorul sau politic. De altfel, contracandidatul sau la fotoliul de presedinte PNL, Ludovic Orban, l-a pus la zid pe Citu, cerandu-i sa „iasa in fata poporului si sa dea explicatii si sa isi ceara scuze.” Mai mult, Orban a eecunoscut ca aparitia in spatiul public a celor doua dosare ale lui Citu, „stirbeste din plin imaginea PNL”.
Cine a scos la „lumina” cele doua dosare, acum in preajma Congresului PNL, nu are prea multa impotanta, cu toate ca inclinam sa crem ca autor este aripa Orban, ce este grav, insa, este faptul ca premierul a mintit prin omisiune in fata poporului roman si ca, pentru prima data dupa ’89, avem un premier cu doua dosare la activ, in plus si „tepar”. Acest fapt este extrem de grav, iar pentru faptul ca Romania a ajuns in aceasta situatie sunt presedintele, SRI si SIE care nu au raportat situatia la nominalizarea lui Citu pentru functia de premier.
In fine, credibilitatea Romaniei, ca stat, a scazut foarte mult, dupa aparitia in spatiul public a celor doua dosare. Ca va ajunge ori nu presedinte al PNL, Florin Citu, chiar nu intereseaza acest popor macinat de neajunsuri. Ce intriga este faptul ca Romania prin situatia creata nu mai se bucura de respect international. Si asta este grav!
Despre soarta lui Citu, protejatul lui Iohannis, daca acesta nu va castiga voturi suficiente la Congres sa ajunga presedinte PNL, suntem convinsi ca Orban si PNL il vor scoate din viata politica pyblica. Dar va fi prea tarziu pentru acest popor care a fost indatorat la banci prin imprumuri de guvernul Citu, pentru zeci de ani de-acum inainte si chiar mai mult. Sa nu mai spunem de guvernarea lui Florin Citu, premierul „tepar” al Romaniei: o guvernare care a esuat in detrimentul acestei tari si poporului sau!

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole