25.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 16, 2024

Sporting Roșiori, amical la Craiova, miercuri, cu CSU Craiova 2. Marți se știu adversara echipei teleormănene în „Cupa României”, componența seriei din care face parte în noua ediție de campionat și programul meciurilor

Sănătate

Maine, in Comitetul Executiv al FRF, se stabileste componenta seriilor de liga a 3-a, in sezonul fotbalistic 2021-2022. De asemenea, se va trage la sorti programul meciurilor, pe etape. Totodata, la sediul FRF, se va trage la sorti si programul de desfasurare a partidelor care se vor desfasura pe data de 25 august, in etapa a 3-a, a Cupei Romaniei la fotbal. Dupa cum se stie, Sporting Rosiori este singura echipa teleormaneana ramasa in ambele competitii, dupa ce saptamana trecuta a trecut la Alexandria, de CSM Alexandria, cu scorul de 3-1, dupa executarea loviturilor de departajare, de la 11 metri.
Drept urmare, maine dupa-amiaza, vom sti in ce serie de liga a 3-a vor evolua in editia de campionat cele doua reprezentante ale fotbalului teleormanean in cel de-al treilea esalon fotbalistic, Sporting Rosiori si CSM Alexandria, dar si programul primei etape din campionatul viitor. Totodata, rosiorenii, isi vor afla si adversarul din Cupa Romaniei.
Miercuri, 18 august, Sporting continua programul meciurilor de verificare, pe stadionul Extensiv din Craiova unde, de la ora 10:30, va intalni CSU Craiova2, partida care va fi transmisa in direct pe pagina de facebook a ziarului nostru.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole